آگهی های روستااخباراخبار روستا

نان مرغوب وباکیفیت

نان گندم

این نان از آرد گندم با مقادیر زیاد سبوس و به وسیله مخمر تولید میشود. در نتیجه این وضعیت، املاح و ویتامین های مغذی موجود در گندم آزاد شده و نان غنی می شود. به همین دلیل، مصرف 2 تا 3 لقمه نان سبوس دار در روز می تواند خطر ابتلا به سکته مغزی را 40 درصد کاهش دهد.

 بهترین ومرغوب ترین نان منطقه در  نانوایی روستای قره تپه

09143623024

09141648874

 

 

SAM_0176

SAM_0177

SAM_0178

SAM_0179

SAM_0180

SAM_0181

SAM_0182

SAM_0183

SAM_0184

SAM_0185

SAM_0186

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا